sunnuntai 20. elokuuta 2017

Taipumuskoe 17.6.2017 Rauma

Pepin kanssa on treenailtu pennusta lähtien taippareihin, jo viime vuonna ilmoitin sen kokeeseen, mutta koepaikkaa ei irronnut, olimme 1.varakoirakkona peruutuspaikalle. Nyt saimme koepaikan Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen kokeeseen Raumalle.

Peppi on toiminut treeneissä pääasiassa loistavasti, silloin tällöin on huonompia päiviä, mikä on ymmärrettävää, koska harrastamme elävän eläimen kanssa. No, koepäivään sattui sitten se huono päivä, johon kyllä löysin selityksenkin pienen pohdintojen jälkeen. Pienestä se jäi kiinni, vesinoudot ok, hakumoottori vain hyytyi liian aikaisin, hakuruudusta nousi 4 varista, mutta tuomarin sanoessa, että lähetä koira vaan vielä alueelle, muttei sen tarvi enää etsiä; Peppi eteni noin 10m ja jäi katsomaan minua. Ei sitten päästy enää jäljelle :(  Oliko koira liian fiksu ja ymmärsi ttuomarin sanat? :D :D :D

Positiivinen mieli jäi kuintenkin itselle, Pepille aivan outo paikka ja ranta, mutta silti se työskenteli. Venettä meillä ei treeneissä ole ollut käytössä, niin venettäkään se ei arastellut.

Eli Pepin tuloslistaan haettiin  NOU0 17.6.2017. Uudelleen mennään kokeilemaan!

Loppuun kuvia treeneistä, Kuvaaja Eva Heinikangas.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti